Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wizz Air introduce plata fără contact pentru cumpărături la bordul zborurilor din Timișoara

www.reporterntv.ro
avion români Wizz Air

Wizz Air a anunțat că, începând de luni, toate plățile de la bordul aeronavelor ce operează zborurile de la și spre baza din Timișoara vor putea fi efectuate doar prin mijloace de plată fără contact, în sprijinul măsurilor de protecție pentru pasageri, potrivit Mediafax.

Proiectul pilot vine în urma măsurilor luate deja de companie începând cu luna mai, precum încurajarea plăților fără contact la bordul aeronavei și eliminarea tuturor revistelor, pentru a elimina orice contact fizic nenecesar între pasageri și echipaj.

Citește și: Rareș Bogdan dezvăluie varianta PNL pentru funcția de Avocat al Poporului: Nu e Ana Birchall

Wizz Air a implementat măsuri de igienă suplimentare pentru a sprijini distanțarea fizică în timpul îmbarcării și curățenia sporită la bord. Ca parte a măsurilor de protecție a sănătății clienților și a echipajului, pasagerii ar trebui să facă check-in și orice achiziții de servicii online, cum ar fi plata pentru bagajele suplimentare, pentru a reduce interacțiunea neesențială la aeroport. În efortul de a limita răspândirea posibilelor infecţii, pasagerii sunt rugați să respecte noile reguli de distanțare fizică atât în timpul îmbarcării, cât și al debarcării.

Deși filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează 99,97% din virusuri și bacterii din aerul din cabină, echipajul, precum și pasagerii trebuie să poarte măști pe tot parcursul zborului. Echipajul de cabină va distribui șervețele de igienizare fiecărui pasager iar, pe zborurile unde gradul de încărcare permite, echipajul va supraveghea distanțarea locurilor între pasageri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.