Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wizz Air își ridică roțile de la sol și redeschide gradual 27 de rute operate de pe unele aeroporturi din România

newsair.ro
wizz air

Compania aeriană Wizz Air a anunţat vineri că va redeschide gradual 27 de rute operate de pe unele aeroporturi din România către destinaţii din nouă ţări: Germania, Italia, Spania, Elveţia, Marea Britanie, Portugalia, Olanda, Franţa şi Malta.

"Wizz Air, companie aeriană din Europa, anunţă astăzi că va redeschide gradual 27 de rute operate de pe unele aeroporturi din România către destinaţii din 9 ţări. Zborurile redeschise vor fi reluate până în data de 6 iunie. Wizz Air oferă o gamă largă de rute cu preţuri reduse către cele mai atractive ţări şi oraşe din Europa, inclusiv Italia şi Germania, destinaţii populare pentru pasagerii români", anunţă compania.

Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri şi aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri.

"În contextul relaxării treptate a restricţiilor Covid-19 în Europa, Wizz Air face noi paşi, anunţând redeschiderea unor rute prin care îşi va transporta pasagerii către destinaţii europene diversificate. Începând cu 21 mai, oricine va putea rezerva bilete şi se va putea bucura de o vacanţă binemeritată sau va putea vizita rude şi prieteni de pe continent în timpul verii către mult mai multe destinaţii Wizz", anunţă compania.

Ţări care beneficiază de redeschiderea zborurilor sunt Germania, Italia, Spania, Elveţia, Marea Britanie, Portugalia, Olanda, Franţa şi Malta. Anticipând cererea de zboruri, Wizz Air reia câteva rute din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Târgu Mureş, Iaşi, Sibiu, Bacău, Craiova şi Suceava către destinaţii populare precum Roma, Torino, Pisa, Cagliari, Bologna, Veneţia Treviso, Catania şi Milano sau Memmingen şi Frankfurt-Hahn. Wizz Air reconectează România cu Liverpool, Edinburgh şi Birmingham, dar şi cu Palma de Mallorca, Eindhoven, Lisabona, Lyon, Geneva şi Malta.

"Wizz Air subliniază din nou protocoalele de siguranţă şi sistemul eficient de ventilare. Sistemul de ventilare cu care sunt echipate aeronavele este conceput pentru a înlocui complet aerul de 20 de ori pe oră, astfel încât aerul purificat să circule în permanenţă", precizează compania.

Wizz Air operează o flotă de 138 de aeronave Airbus A320 şi A321. Compania a avut 40 de milioane de pasageri în anul financiar care s-a încheiat pe 31 martie 2020. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.