Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wizz Air oferă serviciul Wizz Flex la costul de 1 euro în cazul rezervărilor efectuate în perioada 19-21 iunie 2020

newsair.ro
wizz air

Compania aeriană low-cost Wizz Air oferă serviciul Wizz Flex la costul de 1 euro în cazul rezervărilor efectuate în perioada 19-21 iunie 2020 pentru zboruri ce vor fi operate în perioada iunie-august 2020.

Potrivit sursei citate, prin adăugarea opţiunii Wizz Flex la rezervare, pasagerii se pot asigura că, în cazul în care intervin schimbări de planuri ori pur şi simplu doresc să călătorească la o altă dată, pot să modifice rezervarea cu orice alt zbor Wizz la alegere. "Sperăm că oferirea acestei măsuri suplimentare de protecţie pentru rezervările pasagerilor va aduce o sentiment de siguranţă în aceste vremuri incerte", se menţionează în comunicat, potrivit agerpres.ro.

Citește și: LOVITURĂ DE TEATRU! Ce NU s-a spus despre Legea care TAIE pensiile speciale

Promoţia se aplică în perioada 19 iunie 2020 ora 00:00 şi 21 iunie 2020 ora 23:59 CEST. Preţul de 1 euro se aplică serviciului Wizz Flex pe fiecare segment de zbor, fiecărui pasager atunci când este cumpărat împreună cu biletul de călătorie în variantă simplă (Basic) de pe wizzair.com sau prin aplicaţia Wizz pentru mobil în perioada promoţiei. Potrivit companiei, promoţia nu se aplică rezervărilor de grup şi nici pentru pachetele Wizz Go şi Wizz Plus&Flex.

Wizz Air este o companie aeriană cu rating de investiţii cu risc scăzut, cu o flotă cu o vârstă medie de 5,4 ani, compusă din cele mai eficiente şi sustenabile aeronave din prezent, gamele Airbus A320 şi Airbus A320neo. Emisiile de dioxid de carbon ale Wizz Air au fost cele mai scăzute în rândul companiilor aeriene europene din FY2019 (57,2 gr/km/pasager). Wizz Air are cea mai mare comandă de avioane din familia de ultimă generaţie Airbus A320neo, care va permite companiei aeriene să îşi reducă în continuare amprenta de mediu cu 30% pentru fiecare pasager până în 2030.

Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est operează o flotă de 121 de aeronave Airbus A320 şi A321, fiind preferată de peste 40 de milioane de pasageri până la 31 martie 2020. Wizz Air este listată la London Stock Exchange.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.