Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wizz Air reia patru rute din Cluj-Napoca și crește frecvențele pe altele

newsair.ro
wizz air

Wizz Air reia patru rute din Cluj-Napoca și crește frecvențele pe altele

Wizz Air anunță că va relua patru rute din Cluj-Napoca, către Nisa, Catania, Larnaca și Napoli, din martie 2024. În plus, compania aeriană va crește frecvențele pe alte rute începând cu luna decembrie a acestui an, respectiv din martie 2024, informează Mediafax.

În primăvara anului viitor, vor fi reintroduse rutele către Nisa, Catania, Larnaca și Napoli, oferind mai multe opțiuni convenabile de zbor pentru sezonul estival.

Wizz Air va zbura spre aceste destinații de două ori pe săptămână.

În plus, începând din decembrie 2023, pasagerii din Cluj-Napoca și împrejurimi vor putea zbura mai des către Milano Bergamo și Bruxelles Charleroi.

Din martie 2024, vor fi disponibile mai multe zboruri și pe rutele care leagă Cluj-Napoca de Milano Bergamo (o nouă creștere a frecvenței), Malaga, Barcelona, Bologna, Basel-Mulhouse-Freiburg, Roma Ciampino și Madrid.

Zborurile Cluj-Napoca – Nisa vor avea loc în zilele de miercuri și duminică, iar Cluj-Napoca – Napoli luni, miercuri și vineri, până la 29 martie, apoi miercuri și duminică, din 31 martie.

Cursa Cluj-Napoca - Catania va zbura luni și vineri, până la 29 martie, apoi marți și sâmbătă, din 2 aprilie.

Zborurile Cluj-Napoca – Larnaca vor pleca în zilele de miercuri și duminică până la 29 martie, apoi marți și sâmbătă, din 2 aprilie.

Frecvența zborurilor Cluj-Napoca – Milano Bergamo crește de la 9 la 11 săptămânale, Cluj-Napoca – Bruxelles Charleroi de la 7 la 9, Cluj-Napoca – Malaga de la 2 la 3 zboruri săptămânale, Cluj-Napoca – Bologna de la 5 la 7, Cluj-Napoca – Basel-Mulhouse-Freiburg de la 7 la 10, Cluj-Napoca – Roma Ciampino de la 4 la 5, Cluj-Napoca – Madrid de la 4 la 7, iar Cluj-Napoca – Barcelona de la 3 la 7.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.