Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wizz Air reintroduce zborurile pe ruta Bucureşti-Salzburg

newsair.ro
wizz air

Wizz Air reintroduce zborurile pe ruta Bucureşti-Salzburg

Ruta aeriană Bucureşti - Salzburg revine în programul de zbor al Wizz Air începând cu data de 2 aprilie 2024, a anunţat compania, într-un comunicat de presă transmis, joi, AGERPRES.

Reprezentanţii operatorului aerian precizează că biletele pentru destinaţia Salzburg sunt deja disponibile pentru rezervare online pe site-ul companiei şi prin intermediul aplicaţiei pentru mobil, la preţuri începând cu 99 de lei.

"Salzburg este un loc minunat, cuibărit în Alpii austrieci şi cunoscut pentru peisajele sale uimitoare, istorie şi cultură. Cu un farmec specific vremurilor de altădată şi amprenta vibraţiilor moderne, oraşul este o destinaţie ideală pentru drumeţii, schi sau pur şi simplu pentru a admira priveliştile uimitoare ale munţilor; Salzburg are de toate. Poţi explora centrul vechi captivant, pitorescul râu Salzach şi priveliştile Alpilor maiestuoşi din jur. Mozaicul cultural al oraşului Salzburg este bogat şi divers. De la formidabila fortăreaţă Hohensalzburg, care veghează asupra oraşului, până la elegantul Palat Mirabell şi impresionanta Catedrală din Salzburg, destinaţia nu duce lipsă de repere istorice şi comori culturale. Totuşi, ceea ce face ca Salzburg să fie cu adevărat special este atmosfera să caldă şi primitoare. Localnicii emană prietenie, făcându-te să te simţi ca acasă în timp ce explorezi fiecare colţişor al oraşului", se arată în comunicatul Wizz Air.

Wizz Air operează o flotă de 191 de aeronave Airbus A320 şi A321, compania fiind listată la Bursa de Valori din Londra cu abrevierea Wizz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.