Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE Wizz Air va reduce semnificativ zborurile după anunțul Ungariei

newsair.ro
wizz air

Wizz Air va reduce semnificativ zborurile săptămânale, către şi dinspre Ungaria, de pe 7 serptembrie, în urma închiderii graniţelor pentru străini de către guvernul de la Budapesta ca măsură de prevenire a extinderii epidemiei de coronavirus, transmite Reuters, conform news.ro.

Ungaria a anunţat vineri că va închide graniţele pentru străini începând de pe 1 septembrie, pentru a combate creşterea infecţiilor cu noul coronavirus. Ungurii care vor reveni în ţară vor fi obligaţi să intre în carantină.

Wizz Air a anunţat într-un comunicat că va opera 32 de zboruri pe săptămână în perioada 7-30 septembrie, comparativ cu 126 de curse în perioada 1-6 septembrie.

Scenariu APOCALIPTIC al unui fost șef SPP: 'Cea MAI MARE CRIZĂ din ISTORIA omenirii'

Duminică, Ungaria a înegistrat 292 de cazuri noi de infecţii cu noul coronavirus, cel mai ridicat număr consemnat de la începutul pandemiei.

Ungaria a consemnat în total 5.961 de cazuri de infecţii şi 614 decese.

”Din 7 septembrie şi până pe 30 ne putem aştepta la o scădere mai mare a numărului de curse şi numai cursele cele mai populare vor fi disponibile pentru pasageri”, a anunţat compania aeriană.

Compania low-cost, care s-a extins în ultimii ani din esul în vestul Europei, a fost unul dintre operatorii aerieni care şi-au revenit cel mai rapid după criza Covid-19.

Wizz Air a avertizat săptămâna trecută că redresarea sa ar putea stagna din cauza avertismentelor şi restricţiilor legate de Covid-19, care îngreunează călătoriile în Europa, dar a precizat că regulile din Marea Britanie referitoare la carantină nu au determinat compania să îşi reconsidere planurile de extindere pe termen lung.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.