Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Woody Alen: 'Criticile şi acuzaţiile la adresa administraţiei Trump au generat cea mai bună şi cea mai creativă satiră'

Cineastul american Woody Allen a afirmat marţi că preşedintele american Donald Trump a generat cel mai bun umor din ultimii ani în Statele Unite, potrivit AFP, potrivit agerpres.ro.

"Au existat atât de multe critici şi acuzaţii (la adresa administraţiei Trump), încât acest lucru a generat cea mai bună şi cea mai creativă satiră din ultimii ani în Statele Unite", a declarat Woody Allen, cu ocazia unei conferinţe de presă desfăşurate la San Sebastian, în nordul Spaniei, unde cineastul va filma viitoarea sa producţie.

Citește și: Gabriela Firea, mesaj pentru urechile fine din politică, la externarea din spital: Nu mor caii când vor câinii

"Câteodată, încordarea şi evenimentele dificile îi fac pe oamenii să râdă mai uşor", a adăugat cineastul newyorkez în vârstă de 83 de ani, realizatorul a peste 50 de filme de-a lungul carierei sale.

"Comedia funcţionează aproape oriunde şi în toate circumstanţele, chiar dacă râsul este cu gura până la urechi sau un râs nervos", a mai spus Woody Allen.

Citește și: Avertismentul medicilor: NU consuma castraveți murați dacă suferi de aceste boli

Regizorul unor pelicule precum ''Manhattan'' sau ''Match Point'', Woody Allen va începe miercuri filmările la o comedie romantică avându-i în distribuţie pe Christoph Waltz, Wally Shawn, Gina Gershon, Elena Anaya şi Sergi Lopez, a cărei acţiune se va desfăşura pe fundalul festivalului de cinema din oraşul basc San Sebastian.

În ultimii ani, Woody Allen a fost vizat de acuzaţii de abuzuri sexuale lansate de fiica sa adoptivă, Dylan Farrow, care se referă la presupuse incidente datând din 1992, pe când aceasta avea şapte ani. Cineastul a negat categoric acuzaţiile.

Citește și: ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni - Plouă zi de zi, scăpăm temporar de caniculă

"Potrivit filosofiei mele de viaţă, indiferent ce se întâmplă, trebuie să rămâi concentrat pe muncă şi să continui să lucrezi, orice s-ar întâmpla cu familia, copiii, în lume, în politică...", a subliniat Woody Allen, întrebat de reporteri dacă s-a gândit să se retragă din activitate după apariţia acestor acuzaţii.

"Voi muri cu siguranţă în timp ce filmez o secvenţă, pe un platou, făcând un film", a mai spus regizorul.

"În aceste condiţii, vreau să clarific faptul că laburiştii vor face campanie pentru menţinerea (în UE) în confruntarea cu un ''No deal'' sau un acord conservator ce nu protejează economia şi locurile de muncă", a adăugat şeful Partidului Laburist.

Corbyn a subliniat că partidul său a încercat să propună un compromis bazat pe menţinerea ţării într-o uniune vamală strânsă - sinonim al politicii vamale şi comerciale comune - şi "o relaţie puternică pe piaţa unică", dar prim-ministrul Theresa May a refuzat.

Dna May a declarat în mod repetat că vrea să iasă din uniunea vamală şi piaţa unică europeană pentru a permite ţării sale să încheie liber acorduri comerciale cu terţe ţări şi să limiteze imigraţia europeană.

Citește și: Avertismentul medicilor: NU consuma castraveți murați dacă suferi de aceste boli

Confruntată cu o triplă respingere de către deputaţi a acordului la care a ajuns cu Bruxellesul în noiembrie, în final ea a întins mâna laburiştilor la mijlocul lunii aprilie. Dar, o lună mai târziu, aceştia au oprit discuţiile. În faţa impasului asupra Brexit-ului, dna May a fost nevoită să-şi anunţe demisia trei săptămâni mai târziu.

Doi candidaţi au rămas în competiţie pentru a o înlocui în fruntea Partidului Conservator şi a guvernului: fostul ministru de externe Boris Johnson şi actualul titular al acestui post Jeremy Hunt. Ei vor fi departajaţi prin votul celor 160.000 de membri ai Partidului Conservator, al cărui rezultat va fi cunoscut pe 23 iulie.

Citește și: Gabriela Firea, mesaj pentru urechile fine din politică, la externarea din spital: Nu mor caii când vor câinii

Johnson, care apare favorit, promovează o poziţie dură faţă de Bruxelles şi nu exclude o ieşire fără acord.

În scrisoarea sa marţi, Corbyn consideră că "niciun rezultat asupra Brexit-ului" nu va permite "salvgardarea locurilor de muncă, a drepturilor şi a nivelului de trai" al britanicilor. El a chemat din nou la organizarea de alegeri legislative pentru a pune capăt celor "nouă ani de austeritate" care au avut ca rezultat "o ţară răvăşită de inegalităţi şi sărăcie în creştere".

 

SE INCARCA...

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.