Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

World Athletics a amânat Mondialele Under-20 pentru 2021

World Athletics
World Athletics atletism

Consiliul Federaţiei internaţionale de atletism (World Athletics) a anunţat joi că a amânat Campionatele Mondiale Under-20, programate între 17 şi 22 august la Nairobi, pentru 2021, la o săptămână după Jocurile Olimpice de la Tokyo, transmite EFE potrivit Agerpres.

World Athletics a precizat într-un comunicat că pandemia de coronavirus a forţat amânarea competiţiei la care vor participa atleţii cu vârste de 16, 17, 19 şi 19 ani la data de 31 decembrie 2021.

În acelaşi timp, World Athletics a comunicat că Mondialele de marş de la Minsk se va desfăşura în zilele de 23 şi de 24 aprilie 2022, în timp ce Mondialele de semimaraton, programate la Yangzhou, au fost amânate cu o săptămână, pentru perioada 20-27 martie 2022.

''Întreruperea cauzată de pandemia mondială a îngreunat programarea evenimentelor internaţionale în următorii doi ani, dar noi vrem să oferim cea mai mare certitudine posibilă atleţilor noştri, federaţiilor membre, gazdelor de evenimente şi fanilor. Am făcut tot posibilul pentru a alege date care noi credem că sunt realizabile şi care oferă cea mai bună oportunitate pentru ca sportivii noştri şi gazdele de evenimente să strălucească pe scena internaţională'', a declarat Sebastian Coe, preşedintele WA, între-un comunicat.

World Athletics lucrează la reprogramarea Campionatelor Mondiale de cros, prevăzute iniţial pentru 20 martie 2021.

Forul mondial a confirmat ferestrele rezervate pentru campionatele naţionale în anii 2021, 2022, 2023 şi 2024 de către federaţiile din Europa, America de Nord, Caraibe şi nordul Africii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.