Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

World Rugby examinează diferite scenarii pentru meciurile internaţionale din luna iulie

cronicaromana.net
Selectionata Africa de Sud la rugby

World Rugby, forul suprem al sportului cu balonul oval, ia în calcul diferite scenarii pentru meciurile internaţionale din luna iulie, în contextul pandemiei de coronavirus, şi examinează modalităţi de optimizare a calendarului competiţional pentru momentul reluării competiţiilor în siguranţă, a indicat preşedintele acestei instanţe, Bill Beaumont, citat de Reuters, preluată de Agerpres

După ce majoritatea meciurilor au fost suspendate cel puţin până în luna mai, World Rugby a organizat o videoconferinţă. Printre subiectele discutate s-au numărat modelizarea riscului financiar şi evaluarea oportunităţilor de "optimizare a calendarului competiţional" pentru momentul când activităţile sportive vor fi reluate în siguranţă.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Germania a confirmat 4.764 de cazuri noi de coronavirus

Nicio federaţie nu a anulat partidele-test din luna iulie, iar Beaumont a indicat că World Rugby studiază toate opţiunile posibile.

"Potrivit ultimelor previziuni, impactul COVID-19 asupra activităţilor publice şi sportive s-ar putea prelungi multe săptămâni, poate chiar luni, iar această reuniune productivă (videoconferinţa - n. r.) a fost un pas important pe care l-am făcut pentru a combate împreună o problemă globală în interesul tuturor părţilor implicate", a spus Beaumont.

World Rugby a adăugat că vor avea loc discuţii asemănătoare şi cu alte federaţii decât cele implicate în organizarea Turneului celor Şase Naţiuni şi a Rugby Championship.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.