Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

WOWBIZ - Cel mai urmarit show de televiziune in 2015!

madalin ionescu adelina pestritu

La „Gala Star Awards” distinctia pentru „Cel mai urmarit show de televiziune” a revenit emisiunii „WOWBiz”. Audientele uriase inregistrate in 2015 au propulsat formatul de la Kanal D pe prima pozitie, la distanta apreciabila de ceilalti competitori.

„Suntem onorati sa primim acest premiu, le multumim tuturor celor care ne sustin si ne urmaresc seara de seara. Ne propunem sa fim tot mai buni, sa oferim publicului ceea ce isi doreste, iar asta ne reuseste judecand dupa audiente”, a spus Madalin Ionescu, imediat ce a ridicat trofeul alaturi de colega sa, Adelina Pestritu.

Distinctia nu a fost singura pentru Kanal D! Astfel, premiul pentru „Cel mai bun realizator TV" i-a revenit tot  lui Madalin Ionescu, pentru profesionalismul si implicarea de care a dat dovada de-a lungul timpului in late night show-ul de la Kanal D. In aceste conditii, el a fost cel mai premiat om al serii, devansand nume importante de pe micul ecran.

In ceea ce o priveste pe Adelina Pestritu, ea a fost foarte fericita de distinctia primita, in plus, a stralucit ca de fiecare data pe covorul rosu intr-o tinuta spectaculoasa, care a intors catre ea zecile de priviri.

Gala Star Awards – Premiile Bv01Ade by Adelina Diaconu este un eveniment dedicat promovarii si recunoasterii meritelor personalitatilor care au facut ceva semnificativ in domeniile in care activeaza, fie ca e vorba de arta, campanii umanitare, sport, media, design vestimentar sau beauty.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.