Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

WTA - Ediţia a doua a turneului Transylvania Open va avea loc în perioada 8-16 octombrie

tenis

Ediţia a doua a turneului feminin de tenis Transylvania Open, de categoria WTA 250, va avea loc în perioada 8-16 octombrie, au anunţat, luni, organizatorii, într-un comunica remis AGERPRES.

După o primă ediţie de succes organizată în 2021, turneul de la Cluj-Napoca şi-a câştigat locul în calendarul oficial al WTA şi promite să devină o competiţie de tradiţie. Meciurile se vor juca indoor, pe hard, în BT Arena, şi vor debuta cu două zile de calificări.

"Cluj-Napoca a fost anul trecut singurul oraş din Europa cu două turnee WTA: Winners Open şi Transylvania Open. Amândouă au fost competiţii care s-au bucurat de un real succes. Am primit multe aprecieri din partea oficialilor WTA şi vom merge în continuare cu Transylvania Open. Este un turneu care cu siguranţă va deveni o tradiţie şi care are toate şansele să crească. Anul acesta vom avea o nouă competiţie puternică indoor, cu jucătoare de top şi cu miză mare", a declarat directorul turneului Transylvania Open, Patrick Ciorcilă.

Datele au fost stabilite de oficialii WTA şi au fost făcute publice de curând. Afişarea calendarului pentru a doua parte a anului a fost decalată din cauza evenimentelor din Ucraina, care au influenţat locurile de desfăşurare ale unor turnee.

Prima ediţie a Transylvania Open a însemnat un turneu de tenis cu meciuri surprinzătoare, ce a adunat la Cluj campioane de top 100 mondial şi două câştigătoare de Grand Slam: Simona Halep şi Emma Răducanu. Miza fost una uriaşă: la turneul de tenis din Cluj s-a decis ultimul loc de la Turneul Campioanelor, câştigat de cea care a obţinut trofeul Transylvania Open, estoniana Anett Kontaveit. Meciurile s-au jucat indoor, pe hard, în BT Arena, pe cele două terenuri de joc amenajate.

În cadrul turneului Transylvania Open WTA 250 din octombrie 2022 vor concura 32 de jucătoare la simplu şi 16 echipe la dublu. În joc vor fi puse 280 de puncte WTA (pentru campioană) şi premii de în valoare de 275.000 de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.