Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

WTA - Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturi la Istanbul

Sorana Carstea

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Istanbul, dotat cu premii totale de 235.238 de dolari, miercuri, după ce a învins-o pe rusoaica Anastasia Potapova cu 7-6 (6), 6-4.

Cîrstea (31 ani, 67 WTA) a obţinut victoria după o oră şi 45 de minute, profitând şi de cele 14 duble greşeli făcute de adversara sa.

În primul set s-a mers cap la cap, în ciuda celor şase break-uri făcute, însă Cîrstea a salvat trei mingi consecutive de set la 6-5 pentru adversară. În tiebreak, Sorana a făcut trei puncte la rând la scorul de 3-3, a fost egalată, 6-6, ratând şi ea trei mingi de set, dar a reuşit să mai câştige două puncte, care i-au adus victoria (8-6).

În actul secund, primele două ghemuri au fost făcute cu serviciul, apoi au urmat şapte break-uri, dar Cîrstea şi-a fructificat serviciul apoi şi a încheiat conturile (6-4).

Potapova (20 ani, 76 WTA) a învins-o pe Cîrstea în primul lor duel, cu 6-4, 6-7 (5), 7-5 în 2019, în sferturi la Budapesta.

Românca şi-a asigurat un cec de 5.800 dolari şi 60 de puncte WTA, iar în sferturi o va înfrunta pe câştigătoarea dintre Fiona Ferro (Franţa) şi Vera Zvonareva (Rusia).

O altă jucătoare română, Ana Bogdan, va juca joi în optimi contra cehoaicei Barbora Krejcikova, cap de serie numărul cinci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.