Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wyoming este primul stat din SUA care recunoaște în mod legal DAO

dashnews.org
dao criptomonede

Statul American Wyoming, a aprobat prima organizație autonomă descentralizată recunoscută legal (DAO) din Statele Unite.

American CryptoFed DAO a primit o notificare de la biroul secretarului de stat din Wyoming la 1 iulie, recunoscându-l ca persoană juridică, potrivit unui anunț din 4 iulie .

Marian Orr, CEO al American CryptoFed DAO, a declarat:

„Wyoming este principala jurisdicție privind activele digitale din SUA și acum, cu această lege DAO, Wyoming este, fără îndoială, jurisdicția de top blockchain din lume. Ceea ce înseamnă crearea unei monede digitale adevărate cu acceptare în masă este acum posibilă. ”

Grupul consultativ pentru comercianți (MAG), care reprezintă 165 dintre cei mai mari comercianți din SUA, și-a exprimat sprijinul pentru depunere. Directorul executiv al MAG, John Drechny, a declarat că grupul a susținut întotdeauna o mai mare concurență în spațiul de acceptare a plăților.

American CryptoFed DAO a fost înființat de furnizorul de soluții de bancă mobilă mSHIFT la 1 iulie 2021. Proiectul descrie misiunea sa ca promovând o economie cu două simboluri care este imună la influențele inflaționiste sau deflaționiste.

Orr a subliniat că simbolul stabil algoritmic nativ al DAO, Ducat, facilitează tranzacțiile fără taxe. Ducat se bazează pe EOS, care folosește consensul DPoS pentru a realiza tranzacții de mare viteză în detrimentul descentralizării.

Jetoanele noi sunt emise prin dobânzi plătite deținătorilor Ducat și recompense emise utilizatorilor rețelei. Recompensele și ratele dobânzii Ducat sunt ajustate dinamic prin învățarea automată, Ducat intenționând să se aprecieze față de USD în funcție de inflația pe care o experimentează dolarul.

DAO emite, de asemenea, jetonul său de guvernare, Locke, care este utilizat pentru stabilizarea Ducat.

Jetonul de guvernanță este emis în conformitate cu propunerea 2.0 Token Safe Harbor prezentată de comisarul SEC Hester Peirce în aprilie.

Wyoming a fost în fruntea reglementărilor criptografice permisive în Statele Unite în ultimii ani, cu autoritățile de reglementare de stat care lucrează alături de Caitlin Long de la Avanti Bank & Trust pentru a dezvolta un cadru charter bancar pentru firmele criptografice .

În septembrie 2020, Kraken a primit o carte bancară din Wyoming, devenind astfel prima afacere criptografică autorizată să funcționeze ca bancă în Statele Unite. Avanti a urmat exemplul în octombrie.

În luna martie a acestui an, Wyoming a devenit primul stat din America, care a adoptat legislația, recunoscând DAO-urile ca o formă distinctă de societăți cu răspundere limitată, conform cointelegraph.com

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.