Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Xavi anunță că Lewandowski ar putea juca în Clasico

fcbarcelonanoticias.com
robert lewandowski

Antrenorul Barcelonei, Xavi Hernandez, are un optimism prudent, spunând că va putea conta pe cel mai bun jucător al său, atacantul Robert Lewandowski, pentru meciul de sâmbătă din Clasico împotriva marii rivale Real Madrid.

După ce s-a confruntat în ultimele săptămâni cu probleme serioase din cauza accidentărilor, cu până la șapte jucători indisponibili, Xavi a primit vineri vești bune, întrucât Lewandowski, Frenkie de Jong, Jules Kounde, Raphinha și Pedri au participat la antrenamentul premergător marelui meci.

Apărătorul Jules Kounde și mijlocașii Pedri și Sergi Roberto nu sunt recuperați, dar Lewandowski, De Jong și Raphinha sunt în grafic cu programul de recuperare și toate semnele indică faptul că cel mai bun marcator din LaLiga de anul trecut va fi apt pentru a începe meciul cu Real.

"Nu pot dezvălui acum formația, dar (Lewandowski) este bine și voi lua o decizie mâine", a declarat Xavi într-o conferință de presă.

"Este complicat (să îți asumi riscuri cu jucători accidentați) și în cele din urmă doar cei care sunt 100% vor juca mâine".

Xavi, care a fost nevoit să convoace opt jucători de la academie pentru meciul din Liga Campionilor cu Shakhtar Donetsk de miercuri, a lăudat tinerele talente ale clubului pentru că au dat randament la cel mai înalt nivel.

Barca a obținut o victorie dificilă, cu 2-1, împotriva lui Shakhtar, datorită unei evoluții strălucitoare a lui Fermin Lopez, în vârstă de 20 de ani, care devine un obișnuit al primei echipe alături de adolescenții Lamine Yamal și Marc Guiu.

"Jucătorii autohtoni ne dau ceva în plus. Ei muncesc din greu, cunosc importanța meciului de mâine și ce înseamnă pentru suporterii noștri", a declarat Xavi.

"Sunt mai mulți nervi, mai multe emoții, dar trebuie să le controlezi. Trebuie să fii inteligent, dar este greu, pentru că inima pompează mai repede și sângele fierbe."

Real conduce în clasamentul LaLiga, la egalitate cu Girona, surpriza sezonului, cu 25 de puncte din 10 meciuri. Barcelona se află pe locul trei, cu 24 de puncte, cu două în fața lui Atletico Madrid, care are un meci în minus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.