Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Xavi - Cu Şahtior am făcut una dintre cele mai slabe partide din ultimii ani

Xavi Hernandez

Xavi Hernandez, antrenorul Barcelonei, a spus după eşecul cu Şahtior Doneţk (0-1), de marţi, din Liga Campionilor la fotbal, că echipa catalană a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri de la sosirea sa pe banca tehnică, transmite EFE, potrivit Agerpres.

''Echipa este într-un moment prost. Avem probleme cu jocul, am pierdut baloane când vine vorba de a înţelege cum să ataci. Astăzi (marţi) a fost una dintre cele mai proaste partide de când am sosit, acum doi ani. Nu mă preocupă meciul cu Porto, pentru că încă avem încredere în noi înşine să ne calificăm. Cel mai important este să ne recuperăm pentru meciul (de campionat) împotriva lui Alaves. Trebuie să arătăm încredere de sine şi să ne recuperăm mental. Este un blocaj mental, nu fizic'', a spus Xavi după meciul de la Hamburg.

Şahtior Doneţk a învins-o pe FC Barcelona cu scorul de 1-0 (1-0), marţi seara, la Hamburg, într-un meci din Grupa H a Ligii Campionilor. Unicul gol al partidei a fost înscris de Danilo Sikan (40).

În clasamentul Grupei H, FC Porto şi FC Barcelona conduc cu câte 9 puncte, urmate de Şahtior 6 puncte şi Royal Antwerp 0 puncte.

În următorul joc, Barca va primi vizita lui FC Porto pe 28 noiembrie, pe teren propriu, pe stadionul olimpic Lluis Companys.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.