Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Xavi, după arestarea lui Dani Alves: 'Sunt surprins, blocat, sunt în stare de şoc'

dani alves

Xavi Hernandez, antrenorul echipei FC Barcelona, a declarat, sâmbătă, că este "în stare de şoc" după anunţul privind reţinerea fotbalistului brazilian Dani Alves, acuzat de o femeie de agresiune sexuală, informează AFP.

"Eu, la fel ca toată lumea, sunt surprins, blocat, sunt în stare de şoc, pentru că îl cunosc pe Dani", a declarat Xavi într-o conferinţă de presă sâmbătă, în ajunul meciului de campionat al echipei sale cu Getafe, scrie agerpres.ro.

Fundaşul de 39 de ani, revenit la Barca în sezonul trecut după trecerea anterioară din perioada 2008-2016, a fost plasat în arest preventiv la Barcelona, vineri, pentru "agresiune sexuală", o acuzaţie care cuprinde şi violul în codul penal spaniol.

Conform unei surse apropiate dosarului, tânăra l-a acuzat pe internaţionalul brazilian de viol, acuzaţie susţinută vineri în faţa magistratului care a decis plasarea acestuia în arest preventiv.

"Este o problemă a justiţiei, iar justiţia îşi va urma cursul. Noi nu putem face nimic în plus. Dar în privinţa lui Dani, mă simt prost pentru el, sunt surprins, ţinând cont de cine este Dani şi cum se comporta când era alături de noi", a mai spus tehnicianul catalanilor.

Clubul mexican de fotbal de primă divizie Puman UNAM a anunţat, vineri, că i-a reziliat contractul fotbalistului brazilian Dani Alves ca urmare a acestei acuzaţii, afirmând că nu va tolera "niciun act al vreunui membru al echipei care să aducă atingere spiritului universitar şi valorilor sale".

Alves a evoluat la FC Barcelona în perioadele 2008-2016 şi 2021-2022, iar din iulie 2022 a semnat un contract pe un an cu Pumas UNAM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.