Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Xavi e hotărăt: Ousmane Dembele, ori își prelungește contractul ori va pleca

www.101greatgoals.com
Ousmane Dembele FC Barcelona

Fotbalistul francez Ousmane Dembele îşi va prelungi contractul cu FC Barcelona sau va pleca, a declarat miercuri Xavi Hernandez într-o conferinţă de presă, scrie AFP, citat de Agerpres.

"Suntem într-o situaţie complicată şi dificilă. Clubul a decis că dacă nu prelungeşte, va trebui luată o decizie cu el. Nu este uşor, dar sunt cinci luni de când Mateu Alemany (directorul sportiv al Barcei - n. r.) negociază cu reprezentantul său, iar noi nu mai putem aştepta: ori prelungeşte, ori va trebui să găsim o soluţie pentru jucător", a anunţat miercuri Xavi, cu o zi înaintea meciului cu Athletic Bilbao din optimile de finală ale Cupei Spaniei.

"Am fost sincer cu el, cunoaşte situaţia, nu ese uşoară, nu este plăcută, nici pentru jucător, nici pentru club, nici pentru mine. E dureros pentru jucător, însă aici primează interesele clubului. Trebuie să alegem ce este mai bine pentru entitatea Barca", a insistat Xavi.

Jucătorul "nu m-a dezamăgit, deloc", a precizat Xavi. El a adăugat că nu are de gând să-l trimită pe Dembele în tribune dacă nu se va ajunge la un acord zilele următoare.

"Fie jucătorul prelungeşte, fie găsim o soluţie de ieşire. Nu e posibil alt deznodământ. Am fost foarte clari cu Ousmane. Este o situaţie de neînţeles: el vrea să rămână, vrea să prelungească, însă ei nu iau decizia. Noi, în calitate de club, trebuie să luăm o decizie, iar aceasta este: fie prelungeşte, fie părăseşte clubul", a spus Xavi.

Dembele a venit la Barca în vara lui 2017 pentru aproximativ 135 de milioane de euro, devenind cel mai scump transfer din istoria grupării blaugrana, iar contractul său expiră pe 30 iunie.

Mult timp indisponibil din cauza accidentărilor, campionul mondial din 2018, în vârstă acum de 24 de an, a devenit o piesă importantă în sistemul lui Xavi după ce a redevenit apt de joc la sfârşitul lui noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.