Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Xavi recunoaște că Barcelona nu-și permite jucători precum Erling Haaland sau Kylian Mbappe

Xavi Hernandez

Antrenorul Xavi Hernandez a recunoscut că FC Barcelona nu mai poate transfera, acum, fotbalişti mari precum Erling Haaland sau Kylian Mbappe, transmite Reuters.

Xavi speră că va putea aduce câţiva jucători în mercato de iarnă, dar în niciun caz vedete de talia unui Haaland (Manchester City) sau Mbappe (PSG): ''Trebuie să mă descurc cu jucătorii pe care îi am, pentru că acum nu ne putem gândi la asemenea gen de transferuri. Din nefericire, noi nu suntem în situaţia economică privilegiată de a face asta. Am rămas cu jucătorii pe care îi am şi cu aceşti jucători trebuie să câştigăm. Trebuie să câştigăm titluri şi trebuie să jucăm bine pentru că ştacheta este foarte înaltă''.

FC Barcelona a plătit comisioane de 100 de milioane de euro pentru Philippe Coutinho, Antoine Griezmann şi Ousmane Dembele între 2017 şi 2019, iar actuala situaţia financiară a clubului catalan nu permite aducerea unor jucători de top.

Barca joacă joi în deplasare cu Las Palmas şi are nevoie de victorie pentru a rămâne la şapte puncte în plasa fruntaşelor Real Madrid şi Girona.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.