Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Xavier Bartumeu, antrenor de tenis: Există o pereche spectaculoasă în tenis, Halep-Cahill

Roland Garros
Darren Cahill Simona Halep Roland Garros cahill halep cahill

Simona Halep (28 de ani) a anunţat că australianul Darren Cahill se va alătura din nou echipei sale începând din 2020, conform Mediafax.

Vestea a stârnit o multitudine de reacţii din lumea tenisului, iar ultimul care şi-a spus părerea legat de acest subiect a fost Xavier Budo Bartumeu, fostul antrenor al Carlei Suarez, care vede cu ochi buni această mutare. Colaborarea dintre Simona Halep şi Darren Cahill s-a încheiat la începutul lui noiembrie 2018, iar acum cei doi vor lucra din nou împreună. Românca a anunţat revenirea australianului în staff prin intermediul unui mesaj postat pe Instagram. Bartumeu a caracterizat perechea Halep - Cahill drept una spectaculoasă.

"Relaţia jucător-antrenor este una simplă în circuit, dar există şi o pereche spectaculoasă atât pe teren cât şi în afara lui: Simona Halep şi Darren Cahill, care vor lucra din nou împreună! O veste grozavă cu siguranţă pentru aceste două persoane", a scris Bartumeu pe Twitter. Darren Cahill a condus-o pe Simona Halep spre câştigarea primului ei trofeu de Mare Şlem din carieră, Roland Garros 2018. De atunci, fostul lider mondial a mai câştigat unul: Wimbledon 2019, după o finală de vis contra Serenei Williams. Alături de australian, Simona a mai câştigat şi alte turnee majore: Indian Wells (2015), Madrid, Bucureşti, Montreal (2016), Madrid (2017), Shenzhen şi Montreal (2018).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.