Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Xiaomi anunţă cel mai ieftin telefon cu tehnologie 5G de pe piață

pixabay.com
diverse, media, telefon

Xiaomi a lansat miercuri noua serie Mi10 T şi primul smartwatch al companiei. Vârful de gamă, Mi10 T, este primul flagship cu ecran cu 144 Hz şi costă 599 de dolari. Telefonul are şi cu o cameră de 108 MP şi cu o husă antibacterii.

Xiaomi a lansat trei telefoane, iar cel mai accesibil are un preţ de 279 de dolari. E cel mai ieftin telefon cu tehnologie 5G, se mândreşte Xiaomi, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Şoc la PSD! După Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, alt lider intră la izolare

Capul de afiş a fost Mi10 T Pro, primul telefon care nu are ca scop principal gamingul, cu un ecran cu rata de refresh de 144 herţi. Bateria este şi ea imensă, de 5.000 miliamperi.

Xiaomi a prezentat o comparaţie cu competitorii, Samsung Galaxy S20 şi iPhone 11.

Citește și: E-mail-uri secrete între Victor Ponta și Sebastian Ghiță! Fostul premier cerea execuțiile lui Rareș Bogdan și a Elenei Udrea! ‘Vreau să tăvăliți această javră!’

Cea mai mare surpriză a venit la final. Xiaomi a prezentat primul ceas inteligent al companiei, cu o baterie care rezistă jumătate de lună şi care costă 99 de dolari.

„Aşadar, să facem un rezumat. Acesta este Mi Watch. 16 zile. Mai mult de jumătate de lună de durată a bateriei. Este uşor ca o hârtie. Are un display mare, AMOLED. Are GPS, măsoară oxigenul din sânge, monitorizează somnul, recunoaşte emoji-uri. Şi multe altele. Şi, desigur, are 117 exerciţii fizice recunoscute”, a declarat Daniel Desiarlais, product marketing manager Xiaomi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.