Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Xisco Munoz a fost dat afară de la Watford

Premier League

Conducerea clubului englez de fotbal Watford, din Premier League, a anunţat duminică, într-un comunicat, că l-a concediat pe antrenorul spaniol Xisco Munoz din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare ale echipei, scrie AFP.

''Watford confirmă că Xisco Munoz părăseşte poziţia de antrenor principal al formaţiei. Rezultatele înregistrate de echipă nu ne mulţumesc într-un moment în care ne dorim o coeziune cât mai puternică a jucătorilor'', a indicat clubul, potrivit agerpres.ro.

Spaniolul Xisco Munoz a fost numit în funcţia de antrenor al echipei de fotbal Watford în decembrie anul trecut, în locul sârbului Vladimir Ivic.

Munoz, care a condus-o pe Dinamo Tbilisi la câştigarea titlului de campioană a Georgiei în sezonul 2019-2020, devenea atunci al cincilea tehnician angajat de Watford în decurs de un an.

Watford, care a pierdut sâmbătă meciul din Premier League disputat în faţa lui Leeds United (0-1), se află în prezent pe locul 14 în clasament cu 7 puncte, dar ar putea coborî în funcţie de rezultatele partidelor de duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.