Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Yemen: Lovituri aeriene au ucis peste 100 de oameni şi au rănit 500

yemen

Raiduri aeriene puse pe seama coaliţiei conduse de Arabia Saudită au ucis peste 100 de oameni şi au rănit mai mult de 500 sâmbătă, în Yemen, transmit agenţiile de presă internaţionale. Cel mai recent bilanţ, citat de AFP, a fost comunicat de un purtător de cuvânt al ministerului sănătăţii, care a indicat că cifrele sunt încă provizorii. Într-o conferinţă de presă, ministrul sănătăţii a condamnat "atacurile barbare împotriva civililor şi a unor ţinte civile", transmite Xinhua. 

Potrivit agenţiei Reuters, surse ale coaliţiei arabe au respins categoric orice legătură cu raidul asupra unui salon funerar din capitala Sanaa, unde o mulţime îndoliată prezenta condoleanţe pentru decesul tatălui unui ministru yemenit. Printre victime se află lideri ai rebelilor Houthi, care controlează oraşul de mai bine doi ani şi se află în conflict cu coaliţia care susţine guvernul recunoscut de comunitatea internaţională. 

Consiliul Politic Suprem, cea mai înaltă instanţă de guvernământ - condusă de oficialităţi Houthi şi de partidul fostului preşedinte Ali Abdullah Saleh - a chemat populaţia să manifesteze duminică împotriva atacurilor coaliţiei arabe asupra civililor. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.