Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

yeParking, soluție pentru problema parcărilor din România: detectează locurile libere cu sau fără plată

yeparking.ro
Yeparking aplicație parcări

yeParking, singura aplicaţie de parksharing din România, vine de acum şi în sprijinul autorităţilor locale, care îşi pot moderniza sistemele de gestiune a parcărilor, fără niciun cost de implementare.

Conform unui comunicat remis, miercuri, AGERPRES, yeParking propune digitalizarea gestiunii parcărilor din marile oraşe din ţară.

"Există mai multe beneficii. Vorbim nu doar de detectare automată a zonelor tarifare, plată prin aplicaţie, remindere şi plăţi recurente automate - ci şi de informaţii privind disponibilitatea locurilor fără a fi nevoie de echipamente suplimentar instalate, alternative pentru şoferi în cazul supraaglomerării parcărilor stradale", se menţionează în comunicat.

Prin sistemul propus de yeParking pot fi detectate cele mai solicitate zone de către şoferi şi care sunt locurile unde conducătorii auto "uită" adesea să plătească. Autorităţile pot astfel optimiza atât componenta de încasări cât şi cea de costuri implicate de administrarea şi controlul locaţiilor de parcare stradală.

Citește și: Ludovic Orban: ‘Se poate forma o majoritate parlamentară fără PSD și acesta este obiectivul nostru’

"Lucrăm intens alături de colegii noştri pentru a oferi o soluţie cât mai adecvată municipalităţilor. Şi chiar putem aduce un plus uriaş în acest haos urban. Purtăm discuţii deja cu mai mulţi primari din oraşe din Olanda, Grecia sau Bulgaria, care vor să implementeze această soluţie. Practic, autorităţile trebuie doar să fie deschise şi să-şi dorească digitalizarea parcărilor, iar noi venim cu un pachet complex", a declarat Mihai Lodoabă, CEO şi unul dintre fondatorii aplicaţiei yeParking.

yeParking a marcat mai multe premiere la nivel naţional, în acest an, introducând plata prin aplicaţie a staţionărilor de la Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca, precum şi conceptul de Business ParkSharing împreună cu un Business Campus din Cluj-Napoca.

De asemenea, yeParking este singura aplicaţie din România care a adus în ţara noastră conceptul european de parksharing. Există peste 10.000 de şoferi, la nivel naţional, care îşi distribuie în aplicaţie locurile de parcare atunci când nu le folosesc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.