Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Yerry Mina, fotbalistul lui Everton, amendat de Federația Engleză de Fotbal pentru apariția într-o reclamă la pariuri sportive

pariuri

Yerry Mina, fotbalistul lui Everton, a primit un avertisment din partea Federației Engleze de Fotbal și a fost amendat cu 10.000 de euro, după ce a apărut într-o reclamă a unei companii de pariuri sportive, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Denise Rifai mitraliază USR-PLUS: ‘Nu e cazul să facem circ politic continuu și gratuit’ .

Potrivit L’Equipe, Yerry Mina a apărut într-un spot publicitar al companiei Betjuego, din țara natală Columbia, lucru strict interzis de Federația Engleză de Fotbal, care nu le permite jucătorilor, antrenorilor sau conducătorilor de cluburi să promoveze astfel de activități.

În comunicatul emis de clubul Everton, marți, se specifică faptul că Mina a admis eroarea comisă din primul moment și a acceptat să doneze toți banii primiți de la compania de pariuri sportive unei organizații caritabile fondate de fotbalist în 2016, care se ocupă cu ajutorarea copiilor defavorizați din orașul natal.

De asemenea, fundașul columbian a solicitat ca spotul publicitar să fie șters în cel mai scurt timp posibil, după ce a fost informat că a încălcat regulile Federației Engleze.

Citește și: Ies la suprafață noi informații-cheie în cazul Caracal! Țiganii care ar fi discutat, la telefon, cu Luiza

Yerry Mina (24 de ani) evoluează la Everton din august 2018. Columbianul a fost legitimat la Barcelona în perioada ianuarie-august 2018. De asemenea, fundașul a participat alături de naționala țării sale la Campionatul Mondial din 2018, unde a înscris trei goluri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.