Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

You Tuber-ul Patrick Shyu, acuzat că a proiectat un sistem de 'pompare și retragere' a milioane de dolari

bbc.com
youtube

Un fost conducător tehnic Google și YouTuber cu peste 1,1 milioane de abonați a fost acuzat că a proiectat un sistem de „pompare și descărcare” de milioane de dolari.

Patrick Shyu, cunoscut pseudonim sub numele de TechLead pe YouTube, a lansat tokenul Million (MM) prin intermediul Initial Dex Offering (IDO) pe principalul schimb descentralizat Uniswap pe 1 iulie.

Site-ul web al proiectului, descrie Million, ca fiind o criptomonedă pre-minată, cu o sursă fixă ​​de un milion de jetoane, care sunt susținute de câte un USDC fiecare per jeton. Site-ul web subliniază faptul că, în ciuda faptului că este susținut doar cu 1 milion de dolari de stablecoins, MM nu are „nicio valoare maximă”.

După ce a avut un preț de 1,00 dolari la lansare, MM a văzut o creștere enormă de 3.500% în doar trei zile pentru a atinge 36,87 dolari pe 4 iulie. Prețul sa prăbușit de atunci, scăzând cu 58% pentru a sta în jur de 15,26 dolari în momentul scrierii.

Prăbușirea imediată care a urmat prețului ridicat al Million a dus la acuzații că proiectul este o pompă și o descărcare de gestiune pe Twitter, utilizatorul „DCF GOD” evidențiind sumele mari de lichiditate care au fost extrase de la Uniswap de aceeași adresă care a bătut jetoanele MM, conform cointelegraph.com

„Prin eliminarea lichidității și nu prin vânzare, el vinde efectiv fără a„ vinde ”. În acest fel, el nu trebuie să spună comunității că a vândut în timp ce toți cumpărau, ci doar trebuie să își țină promisiunea inițială de a păstra 1m de lichiditate din USD ", au argumentat ei.

Shyu a răspuns la acest subiect, etichetându-l drept „FUD absolut”, argumentând: „așa este literalmente modul în care funcționează lichiditatea în Uniswap V3 [...] intervalele de lichiditate sunt create, literalmente nu o puteți face în alt mod.”

Comentatorul popular „ChainlinkGod.eth 2.0” a comentat că TechLead a ratat complet ideea DCF, afirmând: „Ați creat un sistem„ îmbogățiți-vă rapid ”, astfel încât să puteți descărca pe adepții dvs., ați adăugat lichiditate atunci când prețul este scăzut și l-a eliminat când prețul a fost ridicat și a profitat de diferența în USD USDC. ”

Corelat: CoinMarketCap lansează swap-uri de jetoane Ethereum alimentate de Uniswap

Shyu a publicat pe 6 iulie un videoclip pe YouTube care aborda acuzațiile, negând că ar fi „aruncat” investitorii prin eliminarea lichidității. Cu toate acestea, YouTuber a subliniat, de asemenea, că MM „nu trebuie considerat o investiție”, descriind proiectul ca „experiment social:”

„Milioane de jetoane nu ar trebui considerate în niciun fel o investiție. Acesta este un experiment social și speculații cu adevărat pure, este un fel de joc pentru noi să vedem ce se întâmplă cu asta, cam ca Dogecoin. ”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.