Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Youtube începe războiul cu rebelii proruși: închide conturile autoproclamatelor regiuni Donețk și Lugansk

nypost.com
youtube dislike

YouTube a blocat conturile asociate cu autoproclamatele republici Donețk și Lugansk, informează TASS, care citează declarațiile reprezentanților autoproclamate republici Donețk și Lugansk.

Potrivit TASS, conturile agenției Luganskinformtsentr (LIC), Companiei de stat LPR TV și Radio, precum și canalele Ministerului Informației și Administrației  au fost blocate. Când încercați să accesați aceste conturi YouTube, apare o pagină goală cu inscripția că canalul a fost blocat pentru încălcarea regulilor comunității.

Reprezentanții autoproclamatei republici Lugansk au declarat că a fost blocat și contul „Miliției Populare”,  însă, la momentul publicării (n. r.: a agenției TASS), contul „Ministerul Afacerilor Interne al LPR” era încă disponibil.

YouTube a blocat, de asemenea, difuzarea canalelor UkrLive și First Nezalezhny TV din cauza sancțiunilor impuse acestor radiodifuzori mai devreme în Ucraina.

În decembrie, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a impus sancțiuni împotriva holdingului media Novosti, care, la rândul său, deține cele 112 canalele TV Ucraina, NewsOne și ZIK. Pe aceste canale au fost deja impuse sancțiuni în februarie, după care au încetat să mai difuzeze, li s-au blocat și canalele de YouTube. După aceea, jurnaliştii din 112 Ucraina, NewsOne, ZIK au creat primul canal TV Nezalezhny, care a transmis pe YouTube.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.