Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

YouTube lansează oficial opțiunea așteptată de milioane de utilizatori

bbc.com
youtube

YouTube a lansat oficial opţiunea Video Chapters pentru creatorii de conţinut. Aceasta îi va ajuta pe utilizatori să vizualizeze ușor și rapid capitolele care îi interesează din cadul unui material video mai lung.

Citește și: Premierul, AMENDAT după poza devenită virală: Cât a scos Ludovic Orban din buzunar

Noua funcţie le permite celor care încarcă filme lungi să le fragmenteze pe capitole şi să scoată în evidenţă subiectul relevant pentru fiecare dintre secţiuni. Acest lucru îi va ajuta pe utilizatori să își ia informațiile de care au nevoie dintr-un video mai rapid şi mai uşor.

Video Chapters a fost în teste din aprilie şi până acum şi a primit un feedback foarte bun din partea utilizatorilor, aşa că acum opțiunea este disponibilă atât pe desktop, cât şi pe mobil.

Creatorii trebuie să aleagă un video şi să selecteze cel puţin 3 capitole în care să îl fragmenteze. E important ca fiecare secţiune să aibă cel puţin 10 secunde. Apoi, aceștia trebuie să scrie timecodul şi titlul capitolului, care va apărea pe ecran.

Deşi pare o funcţionalitate măruntă, Video Chapters îi va determina pe creatorii de video-uri să genereze conţinut mai structurat şi mai atractiv şi mai relevant, care să răspundă unui consumator grăbit, mai selectiv şi mai exigent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.