Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

YouTube vine cu o schimbare care îi va bucura mult pe utilizatori. Modalitatea prin care poate fi descărcată muzica de pe platformă

bbc.com
youtube

YouTube Music, platforma de streaming muzical a Google, aduce o nouă funcționalitate utilizatorilor săi: posibilitatea de a descărca muzică pentru a fi ascultată offline, chiar și atunci când este accesată direct din browser-ul mobil.

Îmbunătățirea funcționalităților vine să alinieze versiunea web a serviciului cu aplicațiile mobile, care permit de ceva timp salvarea albumelor și playlist-urilor pentru ascultarea offline.

Funcția de download a fost inițial în faza de testare și a început să fie disponibilă la scară mai largă către sfârșitul lunii martie. Utilizatorii pot căuta butonul de „Download” — reprezentat printr-o săgeată îndreptată în jos înconjurată de un cerc — lângă opțiunea „Save to Library”.

Acesta va fi implementat treptat, devenind accesibil unui număr din ce în ce mai mare de utilizatori.

Cum funcționează noua funcție de pe YouTube

Conținutul descărcat prin această nouă funcție poate fi accesat prin tab-ul Downloads din secțiunea Library a platformei, unde utilizatorii pot aplica filtre pentru organizarea conținutului în playlist-uri, podcast-uri, melodii sau albume, scrie Android Authority.

De asemenea, este important de menționat că conținutul descărcat va expira dacă dispozitivul pe care este folosit browserul pentru accesarea YouTube Music nu se conectează la internet cel puțin o dată la fiecare 30 de zile, potrivit ziare.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.