Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zaharova îl atacă pe Zelenski, după ce președintele Ucrainei a numit o sexoloagă în postul de ambasador în Bulgaria

Ria Novosti
Maria Zaharova

Nu este nimic surprinzător în faptul că sexologul Olesya Ilashchuk a fost numită ambasador al Kievului în Bulgaria, a declarat purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova.

Zaharova a reamintit că diplomatul nou numit era, „așa cum se menționează în materialele promoționale, un specialist în 'mângâieri oral-manuale'”.

„În prezent, este ambasadorul Ucrainei în Bulgaria. Surprinși? Ei bine, nu ar trebui să fiți. Este exact ceea ce face diplomația de tip ucrainean condusă din buncăr, pe scena mondială”, a scris reprezentanta Ministerului rus de Externe pe canalul său de Telegram.

„Aceasta este atitudinea față de ei: să dea bani, să-l țină pe Zelenski la conducere, să folosească Ucraina ca mijloc de protecție împotriva Rusiei”, a conchis diplomatul rus.

În urmă cu câteva zile, specialistul în sexologie și bijuterii Olesya Ilashchuk a fost numită reprezentant al Ucrainei în Bulgaria printr-un decret al președintelui Volodimir Zelenski. Noul ambasador nu a lucrat niciodată în agențiile de stat și nu are experiență de lucru într-o misiune diplomatică.

Olesya Ilashchuk s-a născut la Cernăuți și a absolvit Facultatea de Istorie a Universității Naționale din capitala Bucovinei și se poziționează ca psiholog clinician, terapeut de familie sistemică, terapeut gestalt și sexolog-consultant.

Noul ambasador obișnuia să se numească „expert în sexologie și bijuterii”. Pe rețelele de socializare, se spune că a absolvit Înaltul Consiliu al Diamantelor din Anvers.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.