Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Zamfir acuză o a treia tentativă în Senat de a i se prelungi pe viață mandatul lui Bogdan Chirițoiu

antena3.ro
daniel zamfir

Senatorul PSD Daniel Zamfir transmite joi că Florin Cîțu vrea să-i dea mandat pe viață lui Bogdan Chirițoiu la Consiliul Concurenței.

„CE ATI INGROPAT IN FUNDUL CURTII, CITULE? In Comisia Economica a Senatului a ajuns o noua Ordonanta de Urgenta, de fapt o noua incercare-a treia-de a-i prelungi pe viata mandatul Presedintelui Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu. De ce ar fi asta o urgenta? De ce dupa ce a mai fost respinsa propunerea, vine iar Citu cu ea? ll leaga ceva atat de strans pe dl Citu de dl Chiritoiu? Daaa! Investigatia din 2008 condusa de Chiritoiu, cu privire la atacul speculativ asupra leului in care a fost implicat Citu! "Reformatorul" Citu, vrea sa dea mandat pe viata la Consiliul Concurentei, ca sa-si plateasca "datoria" pe care o are la Chiritoiu.

Pai, maine o sa solicite si Curtea de Conturi si Curtea Constitutionala si ASF si ANCOM si ANRE, pe argumentatia lui Citu ca au capatat experienta si e bine sa ramana acolo. Coalitia de guvernare a amanat de mai multe ori decizia in Comisii la Senat, tocmai pentru a putea trece proiectul tacit fara sa se mai faca valuri. Rusine!”, a scris Daniel Zamfir pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.