Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zarurile au fost aruncate: Cum este cotată România de casele de pariuri la Eurovision!

Casele de pariuri au început de câteva săptămâni să anunțe favoriții pentru câștigarea concursului muzical Olanda, Rusia, Elveția, Suedia și Italia care se va desfășura anul acesta în Israel, la Tel Aviv. Potrivit celor mai recente predicții, Olanda, Rusia, Elveția, Suedia și Italia au cele mai mari șanse să câștige trofeul, potrivit libertatea.ro.

România se află undeva la coada clasamentului, potrivit site-ului oddschecker.com. Veștile nu sunt bune pentru Ester Peony, cea care a surprins în luna februarie, când a câștigat selecția națională Eurovision. Casele de pariuri o pun pe reprezentanta României pe poziția 32 din 41, în ceea ce privește șansele de a câștiga concursul muzical.

Citește și: Ion Caramitru, dezvăluire FĂRĂ PRECEDENT despre Andrei Caramitru! A spus TOTUL despre bani

Având în vedere că în finala Eurovision vor concura 26 de țări din cele 41 înscrise, înseamnă că România nu este cotată cu șanse mari să se califice în finală. Ester Peony concurează în a doua semifinală, programată pentru 16 mai și se „luptă” cu patru din cele cinci țări considerate favorite să câștige concursul: Olanda, Rusia, Elveția, Suedia.

Din semifinală, în urma voturilor publicului și juriului, 10 din cele 18 țări concurente vor ajunge în marea finală din 18 mai. Însă România se află dincolo de jumătatea clasamentului, potrivit site-ului oddschecker.com. Notă: Macedonia și Macedonia de Nord reprezintă aceeași țară Nu sunt excluse surprize, însă, mai ales că predicțiile au fost făcute înainte că țările să ajungă la Tel Aviv și să înceapă repetițiile iar fanii și juriul să aibă ocazia să vadă cum arată întregul show gândit de concurenți. Așadar, deși casele de pariuri nu dau șanse mari României să ajungă în finală, lucrurile se pot răsturna la începutul lunii mai.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.