Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zborurile de pe Aeroportul Bacău vor fi sistate între 15 august și 30 septembrie

zbor anulat

Președintele Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu, a anunțat, joi, că zborurile vor fi sistate timp de o lună și jumătate de pe Aeroportul Bacău, pentru efectuarea lucrărilor de asfaltare a pistei. Investiția se ridică la peste 35 de milioane de euro și este finanțată din fonduri europene nerambursabile, informează Mediafax.

Citește și: În ciuda scandalului URIAȘ, Guvernul merge înainte: a fixat calendarul pentru alegeri

„În acest moment se lucrează la modernizarea și extinderea pistei de aterizare/decolare, un obiectiv esențial, care are ca scop creșterea numărului de zboruri, prin atragerea de noi operatori pentru noi destinații. Am vizitat ieri șantierul de pe AIGE și sunt foarte mulțumit deoarece antreprenorul a decis să suplimenteze numărul de utilaje și de oameni, pentru a termina lucrarea în cel mai scurt timp!”, a scris pe Facebook Sorin Brașoveanu.

Conform acestuia, în perioada 15 august-30 septembrie 2020, zborurile de pe Aeroportului Internațional „George Enescu” vor fi sistate.

„Modernizarea Aeroportului Internațional din Bacău face parte din strategia de dezvoltare a județului Bacău. Împreună cu Autostrada A13 reprezintă principalele motoare pentru transformarea Bacăului în centrul economic al Moldovei”, a mai scris șeful CJ Bacău pe rețeaua de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.