Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zece asistenţi medicali de la Spitalul Militar Focşani au fost detaşaţi la Spitalul modular de la Leţcani pentru a îngriji pacienți COVID

basilica.ro
asistent medical masca doctor

Zece asistenţi medicali de la Spitalul Militar de Urgenţă "Dr. Alexandru Popescu" Focşani au fost detaşaţi la Spitalul modular de la Leţcani pentru a îngriji pacienţii infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, a informat, marţi, unitatea medicală, potrivit agerpres.ro.

"Primii zece asistenţi medicali militari din cadrul Serviciului de medicină operaţională ROL 2 B al Spitalului Militar de Urgenţă 'Dr. Alexandru Popescu' Focşani au plecat spre Spitalul modular de la Leţcani, judeţul Iaşi. Aceştia se vor afla în linia întâi şi vor îngriji pacienţii pozitivi cu virusul SARS-CoV-2 care vor fi direcţionaţi către această unitate medicală", se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Militar.

Potrivit unităţii medicale, trei dintre asistenţii militari care au răspuns prezent acestei detaşări au executat în trecut misiuni şi în teatrele de operaţiuni din Afganistan.

Directorul medical al spitalului, medicul Vasile Florentin Găman, s-a declarat onorat să aibă în subordine personal dedicat şi profesionist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.