Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zece câini nesterilizați și nemicrocipați descoperiți într-o gospodărie din Sectorul 4

flipboard.com
caini caine

Zece câini nesterilizaţi şi nemicrocipaţi au fost găsiţi într-o gospodărie din Sectorul 4, în urma mai multor reclamaţii care s-au făcut de către locuitorii din zonă şi trecători. Animalele puteau ieşi pe stradă, prin gard, punând oamenii în pericol.

”Mai mulţi câini care ieşeau de pe o proprietate privată neîmprejmuită corespunzător la interescţia străzilor Odei şi Tudor Gociu din Sectorul 4, au stârnit un val de sesizări din partea cetăţenilor care locuiesc sau trec prin zonă. Câinii ieşeau prin găurile din gard şi ajungeau pe domeniul public, reprezentând un pericol pentru trecători”, a transmis, marţi seară, ASPA, într-un comunicat de presă, potrivit news.ro.

Sursa citată a precizat că echipaje de la Serviciul Intervenţii ASPA împreună cu poliţişti de la Serviciul Poliţia Animalelor din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti s-au prezentat la adresa reclamată şi au găsit nu mai puţin de 10 câini adulţi nesterilizaţi şi nemicrocipaţi.

”În urma controlului, proprietarul a fost sancţionat pentru starea insalubră a curţii sale. Ulterior, acesta şi-a curăţat proprietatea, şi-a reparat gardul, iar astăzi toţi cei 10 câini pe care îi deţinea au fost sterilizaţi şi microcipaţi gratuit în cadrul campaniei desfăşurate de Primăria Capitalei prin ASPA. Acum câinii sunt deţinuţi legal şi nu mai au posibilitatea de a ajunge pe stradă”, a mai transmis sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.