Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zece migranţi din Afganistan şi Siria, prinşi ascunşi în automarfare, la frontiera cu Ungaria

Zece migranţi din Afganistan şi Siria au fost prinşi de autorităţi când încercau să iasă ilegal din ţară, ascunşi în două automarfare verificate, în ultimele 24 de ore, la graniţa cu Ungaria, informează Poliţia de Frontieră Arad.

În Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II a fost verificat un camion condus de un bulgar care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, baterii pentru o firmă din Germania, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Medicul Răzvan Constantinescu s-a dezlănțuit la adresa lui Radu Tudor: ‘Oligofrenul emitent’

"În urma efectuării controlului asupra mijlocului de transport, în interiorul acestuia au fost descoperiţi, ascunşi printre marfa transportată, şapte cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări suplimentare. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 10 şi 18 ani", se arată într-un comunicat transmis de Poliţia de Frontieră Arad.

În PTF Borş II (Bihor), poliţiştii de frontieră au efectuat controlul amănunţit asupra unui ansamblu rutier condus de un cetăţean din Georgia, care transporta paleţi pentru mai multe firme din Polonia. În interiorul compartimentului de marfă, au fost descoperiţi trei migranţi din Siria, cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.