Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zece percheziţii în trei judeţe, într-un dosar în care fostul administrator al unei firme din Olt este acuzat că a sustras din încasările societăţii pentru el

dosare

Zece percheziţii au fost făcute, miercuri, de poliţiştii din Olt, în trei judeţe, într-un dosar în care fostul administrator al unei firme este acuzat că a sustras din încasările societăţii pentru el şi alte persoane suma de 500.000 de lei. Acest lucru a dus la intrarea în insolvenţă a firmei respective, potrivit news.ro.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Olt au făcut, miercuri, zece percheziţii la domiciliile unor persoane fizice, din judeţele Olt, Dolj şi Vâlcea, bănuite de delapidare şi folosirea, cu rea-credinţă, a bunurilor sau creditului de care se bucură o societate, într-un scop contrar intereselor acesteia.

Cele mai multe percheziţii au fost făcute în Vâlcea – cinci, patru au fost în Dolj şi una în Olt.

“Din cercetări a reieşit că, în perioada 2017 - 2019, un bărbat, din judeţul Vâlcea, în calitate de fost administrator al unei societăţi comerciale, cu sediul în judeţul Olt, ar fi sustras mai multe sume de bani din încasările societăţii, pentru sine şi pentru mai multe persoane, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500.000 de lei, motiv care ar fi condus la starea de insolvenţă a societăţii. De asemenea, din cercetări a reieşit că, printre beneficiarii sumelor sustrase, în mod ilegal, ar fi inclusiv actualul administrator de drept al societăţii, respectiv o femeie, soţul acesteia, precum şi alte persoane cunoscute acestora”, a transmis IPJ Olt.

Sursa citată a precizat că în cele mai multe situaţii, bărbatul ar fi săvârşit faptele respective după ce ar fi fost determinat de către soţul femeii, în calitate de administrator de fapt al societăţii.

Poliţiştii vor pune în executare şi trei mandate de aducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.