Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zece persoane au fost ucise și alte cinci rănite într-un atac violent comis într-un bar din Mexic

Newsbug.org
scena crimei crima police

În total, zece persoane şi-au pierdut viaţa şi alte cinci au fost rănite în cursul unui violent atac într-un bar din Mexic, au anunţat duminică autorităţile, notează AFP, citat de Agerpres.

Sâmbătă, la orele 23.00 (duminică, 05.00 GMT), un grup de bărbaţi înarmaţi a intrat în fugă şi au deschis focul asupra clienţilor şi angajaţilor acestui local situat pe un drum care leagă oraşele Celaya şi Queretaro, în statul Guanajuato, în centrul ţării.

Opt persoane au murit, două femei şi şase bărbaţi, alte şapte au fost rănite şi rămân "deocamdată neidentificate", potrivit raportului oficial al procuraturii statului.

Municipalitatea Apaseo el Grande a anunţat câteva ore mai târziu decesul la spitalul public din Celaya a doi dintre răniţi, o femeie de 23 de ani şi un minor de 16 ani. Prognosticul vital este rezervat pentru cinci persoane cu răni grave, au indicat surse oficiale.

Cel mai violent din Mexic

Guvernul statului Guanajuato colaborează cu ministerul public pentru a-i "găsi pe cei responsabili" şi este "în contact cu familiile persoanelor afectate", potrivit unui comunicat oficial.

Guanajuato, un stat industrial înfloritor, a devenit cel mai violent din Mexic din cauza rivalităţilor dintre cartelurile Santa Rosa de Lima şi Jalisco Nueva Generacion cu privire la activităţile lor comune, în special traficul de droguri şi furtul de carburanţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.