Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de călători, nemulţumiţi în staţia Eforie Nord pentru că nu au avut loc în trenul care mergea spre Constanţa

www.observator.tv
tren gară

Zeci de călători au fost nemulţumiţi de faptul că nu au avut loc într-un tren care circula de la Mangalia la Constanţa, ei încercând să se urce din staţia Eforie Nord, dar nu au putut deoarece trenul respectiv nu avea decât un vagon, care era plin cu turiştii care veneau din sudul litoralului. CFR spune că s-a înregistrat un număr ridicat de călători deoarece mulţi dintre ei şi-au amânat plecarea de duminică pentru luni. Pentru preluarea călătorilor respectivi a fost trimis un alt tren, scrie News.ro.

Potrivit reprezentanţilor CFR Călători, luni, la trenul Regio 8386 Mangalia – Constanţa s-a înregistrat un număr sporit de călători, deoarece unii dintre aceştia şi-au amânat data de plecare din 9 septembrie, în 10 septembrie.

“Ca urmare a afluenţei de călători din staţia Eforie Nord înregistrată la trenul R 8386, a fost îndrumat un tren suplimentar pentru preluarea pasagerilor”, se arată în comunicat.

Astfel, zeci de persoane care doreau să urce în tren la Eforie Nord nu au putut să o facă deoarece singurul vagon al trenului era plin cu turişti care veneau din sudul litoralului. Oamenii au fost nemulţumiţi de această situaţie, iar pentru calmarea spiritelor au intervenit şi poliţişti.

CFR a mai precizat că trenul R 8386 a plecat din staţia Eforie Nord la ora 13:58, cu o întârziere de 85 de minute, iar trenul suplimentar a plecat la ora 14.04.

Pentru asigurarea călătoriei în continuare în relaţia Constanţa – Bucureşti Nord, trenul IR 1584 a plecat din staţia Constanţa cu o întârziere de 31 de minute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.