Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de coroane şi jerbe de flori, depuse la Mormântul Ostaşului Necunoscut

Klaus Iohannis parcul carol monument

Zeci de coroane şi jerbe de flori au fost depuse, joi, la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, informează agerpres.ro

Depunerea de coroane, care a marcat cinstirea eroilor neamului românesc, a fost precedată de intonarea imnului de stat şi de o slujbă religioasă oficiată în faţa monumentului, ţinută de un sobor de preoţi militari de la Brigada 30 "Mihai Viteazul".

SCANDAL între TVR și Realitatea TV de Ziua Națională a României


La Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol au fost prezenţi consilierul prezidenţial Ion Oprişor, senatoarea Ecaterina Andronescu, generali ai Armatei Române, militari veterani şi veterani de război, reprezentanţi ai asociaţiilor veteranilor de război, alte cadre militare şi invitaţi.

Ponta îl ÎNȚEAPĂ pe Iohannis de 1 DECEMBRIE: 'E ziua României (nu ziua lui Klaus)'


Manifestarea s-a încheiat cu pasul de defilare al militarilor, în acordurile muzicii de fanfară intonată de Garnizoana "Mihai Viteazul". 

Au fost depuse coroane de flori din partea Preşedinţiei, Senatului, Camerei Deputaţilor, Guvernului, Ministerului Apărării Naţionale, a Ministerului Administraţiei şi Internelor, a SRI, SIE, STS şi SPP, a Corpului Diplomatic, a Curţii Constituţionale, a Înaltei Curţii de Casaţie şi Justiţie. Au mai depus coroane de flori reprezentanţi ai Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război, Ministerului Justiţiei, Prefecturii Capitalei, Primăriei Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.