Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de gospodării dintr-o comună din Bacău, afectate de viituri. O școală din localitatea Brusturoasa a rămas fără curent electric

inundatii galati

Peste 90 de gospodării din satul Ciugheş, judeţul Bacău, au fost afectate de viituri, miercuri seară, iar drumurile din zonă au fost colmatate. Alte localităţi unde s-au produs pagube sunt Brusturoasa şi Palanca. La şcoala din localitatea Brusturoasa a fost afectată alimentarea cu energie electrică, situaţia fiind remediată, astfel încât să se poată susţine joi Evaluarea Naţională. Prefectul Leonard Bulai s-a deplasat la faţa locului şi anunţă că pagubele vor fi evaluate joi dimineaţă, potrivit news.ro.

”La acest moment, prefectul judeţului Bacău, Leonard Bulai se află în satul Ciugheş, comuna Palanca, unde, la o primaă evaluare, sunt 90 de gospodării afectate de viituri”, a transmis, miercuri seară, Prefectura Bacău.

Sursa citată a precizat că echipajele de pompieri intervin la faţa locului, dar şi la Brusturoasa şi Palanca.

”Zona s-a aflat sub avertizări cod roşu şi portocaliu de ploi”, a mai transmis Prefectura.

Prefectul Leonard Bulai a precizat că sunt afectate curţi şi gospodării, dar cu siguranţă apa a intrat şi în unele case, însă evaluarea nu este finalizată.

”La Brusturoasa a fost o probleă legată de furnizarea energiei electrice la şcoală, dar s-a rezolvat pentru examenul de maine. Cele mai afectate sunt Brusturoasa şi Palanca, estimez în jur de 150 de gospodării afectate. Acum apele s-au mai retras şi o să începem o evaluare de mâine dimineaţă”, a declarat prefectul de Bacău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.