Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de migranţi au fost prinşi de poliţiştii de frontieră când încercau să iasă ilegal din ţară pe la Arad

Romania TV
politie-frontiera-migranti-imigranti

Zeci de migranţi au fost prinşi de poliţiştii de frontieră când încercau să iasă ilegal din ţară pe la graniţa de vest a ţării, ascunşi în două camioane, în timp ce câţiva mergeau pe jos pe câmp spre Ungaria.

Miercuri dimineaţă, în timp ce la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II era verificat un TIR condus de un turc, care transporta mobilier în Germania, în remorcă au fost găsiţi ascunşi 27 de migranţi.

"Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din diverse state afro-asiatice, ce intenţionau să treacă în mod fraudulos frontiera de stat", a informat Poliţia de Frontieră Arad.

Tot la Nădlac II, în timp ce era verificat un camion condus de un român, într-un locaş special amenajat în zona şasiului au fost găsiţi trei migranţi din Bangladesh şi Sri Lanka.

În judeţul Bihor, lângă Borş, poliţiştii de frontieră au prins pe câmp şapte migranţi din Egipt, Maroc şi Siria, cu vârste cuprinse între 23 şi 43 de ani. Aceştia au fost interceptaţi la 100 de metri de linia de frontieră.

În primele două cazuri, şoferii sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi, iar toţi cei prinşi ascunşi în autovehicule sau pe câmp sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.