Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de mii de oameni, așteptați la mitingul PSD

facebook.com
miting PSD Craiova

Iașiul a început să se aglomereze încă de dimineață, în așteptarea celui de-al doilea mare miting electoral al PSD, organizat în vederea alegerilor europarlamentare de pe 26 mai.

După ce la Craiova, la prima prezentare a candidaților PSD pentru alegerile europarlamentare, social-democrații au strâns peste 45.000 de oameni, la Iași scenariul se va repeta.

Mitingul PSD de la Iași vine după ce USR și PNL au avut probleme la Cluj, unde PNL a strâns cu greu 5.000 de persoane, iar USR a strâns puțin peste 1.500. Prin aceste întâlniri, PSD doreşte să arate forța partid în teritoriu și modul în care se face mobilizare oamenilor înaintea alegerilor.

Manifestările ar urma să înceapă după ora 15:00, în Piața Unirii, cu un concert de muzică populară, programul artistic fiind continuat de partea politică, după ora 16:30.

În fața zecilor de mii de alegători vor lua cuvântul Liviu Dragnea, președintele PSD, alături de Tudor Ciuhodaru și Dragos Benea, candidatii formatiunii la alegerile europarlamentare care provin din zona Moldovei.

PSD nu a ales la întâmplare Iașiul pentru această manifestare. Potrivit propriilor declaraţii, social-democrații au vrut să celebreze proclamarea independenței de stat a României de la 1877 în mijlocul oamenilor și să se bucure alături de alegători de această zi.

De asemenea, social-democrații au considerat că Ziua Europei, celebrată tot astăzi, este o oportunitate ca oamenii să afle cu ce proiecte merg în Parlamentul European cei pe care îi vor trimite, prin votul lor, la Bruxelles.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.