Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de morţi în accidentul de autocar din Spania

accident turcia 9

Autorităţile spaniole au revizuit, de la 14 la 13 decese, bilanţul accidentului rutier grav survenit duminică în nord-estul Spaniei şi în care a fost implicat un autocar cu studenţi Erasmus, relatează AFP. În accident au fost rănite alte 43 de persoane, dintre care circa 30 au fost spitalizate. Identitatea victimelor nu a fost deocamdată confirmată, dar toate sunt de sex feminin, potrivit unei surse a guvernului regional.

Accidentul s-a produs la primele ore ale dimineţii în apropiere de oraşul-port Tarragona. Postul TV3 a relatat că şoferul autocarului a pierdut controlul volanului, după care autocarul s-a răsturnat şi s-a ciocnit cu un autovehicul din sens opus. La bordul autocarului se aflau 56 de studenţi Erasmus de 19 naţionalităţi diferite, care se întorceau de la un festival organizat la Valencia.

Autorităţile spaniole au afirmat că au luat legătura cu reprezentanţele diplomatice ale Germaniei, Bulgariei, Cehiei, Elveţiei, Franţei, Finlandei, Ungariei, Italiei, Irlandei, Marii Britanii, Olandei, Poloniei, Autorităţii Naţionale Palestiniene, Suediei, Japoniei, Noii Zeelande, Norvegiei şi Ucrainei. Accidentul este unul dintre cele mai grave survenite pe şoselele din Spania în ultimii ani. Pe 9 noiembrie 2014, un autocar care transporta pelerini a căzut într-o prăpastie în sud-estul ţării, 14 persoane murind şi 41 fiind rănite, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.