Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de noi cazuri de coronavirus au apărut în Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihici Hârlău: Aproape 140 de beneficiari și angajați, infectați

Twitter
covid 19 coronavirus

Zeci de noi cazuri de coronavirus au apărut în Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihici Hârlău, județul Iași. În total, aproape 140 de beneficiari și angajați sunt infectați. În Iași a mai apărut un focar la o unitate a MAI, cu 8 angajați bolnavi, anunță MEDIAFAX.

Direcţia de Sănătate Publică Iaşi informează că c apărut un focar Covid-19 la o unitate MAI din Iași, opt angajați fiind infectați. Aceștia au fost izolați acasă, iar contacţii direcţi au fost plasaţi în carantină. Ancheta rămâne deschisă.

Citește și: Donald Trump a IZBUCNIT: Vom merge la Curtea Supremă. Nu vreau să mai găsească voturi la 4 noaptea

De asemenea, în focarul din Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Hârlău a mai fost confirmat cu COVID-19 un angajat, respectiv o infirmieră, după ce inițial au fost descoperiți șase bolnavi.

În ce privește Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihici Hârlău, aici au mai fost confirmate cu COVID-19 încă 57 de persoane: 26 de angajaţi şi 31 de beneficiari.

În total sunt confirmate până în prezent 137 de persoane (40 beneficiari şi 97 angajaţi). În cazul acestui focar, iniţial au fost confirmaţi pozitiv 9 beneficiari şi 71 de angajaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.