Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de oameni au murit în urma unei furtuni monstru în Nepal - Autoritățile aşteaptă condiţii de vreme favorabile pentru a putea interveni

furtuna

Cel puţin 25 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 400 au fost rănite în urma unei furtuni puternice care a afectat duminică după-amiaza regiunea de centru-sud a Nepalului, conform postării de pe Twitter a premierului K.P. Sharma Oli, informează luni AFP şi dpa potrivit Agerpres.

Potrivit publicaţiei Himalayan Times, care citează Centrul naţional privind operaţiunile de urgenţă, furtuna puternică care a afectat districtele Bara şi Parsa a distrus case, a dezrădăcinat copaci şi a smuls stâlpi de curent.

ANUNȚUL meteorologilor pentru APRILIE 2019. O primă parte cu temperaturi scăzute și fără precipitații. Partea doua cu temperaturi normale și tot fără ploi

"Elicopterele sunt gata să intervină (luni) dimineaţa pentru a desfăşura operaţiuni de salvare", a scris premierul nepalez, care a transmis, de asemenea, condoleanţe familiilor victimelor.

Agenţiile de securitate aşteaptă condiţii de vreme favorabile pentru a putea interveni.

AFP notează că în Nepal primăvara au loc rar furtuni care să provoace un număr atât de ridicat de victime.

An injured of rainstorm from Bara district is being brought to a government hospital, in Birgunj, 136 kilometers from Kathmandu, Nepal, March 31, 2019. (Photo: AP)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.