Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de oameni evacuaţi şi o persoană resuscitată după un incendiu la un bloc din Drobeta

www.antena3.ro
incendiu Timișoara

Un număr de 40 de persoane au fost evacuate, în noaptea de marţi spre miercuri, dintr-un bloc din Drobeta Turnu Severin, din cauza izbucnirii unui incendiu la etajul al doilea al imobilului. 

"Azi noapte, Detaşamentul Drobeta a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o garsonieră, pe strada Veterani din municipiu. La locul evenimentului, au fost mobilizaţi 21 de pompieri militari cu trei ASAS, o ambulanţă SMURD şi o autoplatformă. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă, la întreaga locuinţă, situată la etajul al doilea al imobilului. Pompierii au acţionat pentru stingerea incendiului, concomitent cu evacuarea a 40 de persoane", a declarat Raluca Tîrcă, purtător de cuvânt al ISU Mehedinţi, potrivit AGERPRES.

Potrivit sursei citate, în interiorul locuinţei a fost găsită o victimă, inconştientă, un bărbat de 57 de ani, care era intoxicată cu fum, fără a prezenta arsuri. 

"Paramedicii SMURD au efectuat manevre de resuscitare, în sprijin deplasându-se şi un echipaj cu un medic de la SAJ. Din fericire, după 40 de minute de resuscitare, persoana a fost predată cu funcţii vitale echipajului SAJ", a mai declarat reprezentantul ISU Mehedinţi.

Citeşte şi: Percheziţii în Argeş la suspecţi de furturi comise pe autostradă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.