Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de opozanţi ai preşedintelui Venezuelei, Nicolas Maduro, au fost eliberaţi înainte de Crăciun

twitter.com
armata venezuela

Treizeci şi şase de opozanţi ai preşedintelui Nicolas Maduro, care erau încarceraţi în închisori din Venezuela, au fost eliberaţi, sâmbătă seară şi duminică, relatează presa internaţională. “36 de deţinuţi politici au fost eliberaţi ieri şi azi”, a anunţat pe Twitter Alfredo Romero, directorul organizaţiei de apărare a drepturilor omului Foro Penal.

Alfredo Romero îi reproşează însă preşedintelui că nu a anunţat o amnistie pentru toţi cei aproximativ 270 de militanţi ai opoziţiei care sunt încarceraţi în prezent în Venezuela. “Ar fi trebuit să îi elibereze pe toţi”, a adăugat el. Printre deţinuţii eliberaţi se numără primarul din Irribarren, Alfredo Ramos, condamnat la sfârşitul lunii iulie la 15 luni de închisoare, precum şi 12 poliţişti din Chacao şi mai mulţi opozanţi din Caracas.

Sâmbătă, guvernul din Venezuela a anunţat că va elibera înainte de Crăciun 80 de opozanţi. Delcy Rodriguez, Preşedinta Adunării Constituante, a recomandat ca în cazul celor 80 pedeapsa cu închisoarea să fie înlocuită cu muncă în folosul comunităţii conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.