Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de percheziţii în Botoşani, într-un dosar de contrabandă cu ţigări

contrabanda tigari

Şase persoane suspectate de contrabandă cu ţigări sunt anchetate în urma a 37 de percheziţii domiciliare efectuate în judeţul Botoşani, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Citeşte şi: O nouă TRAGEDIE în fotbal: A MURIT un jucător de legendă al României

Acţiunile au fost desfăşurate miercuri de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Botoşani, în colaborare cu poliţiştii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră şi lucrători ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, într-un dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, a menţionat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ, Maria Carp.

"În urma activităţilor desfăşurate, au fost identificate şi confiscate peste 38.000 de pachete de ţigarete de provenienţă Republica Moldova şi duty free, pentru care persoanele care le deţineau nu au putut prezenta documente legale şi despre care cunoşteau că provin din activităţi de contrabandă", a spus Carp.

Citeşte şi: Operaţiune MONSTRU! DIICOT şi Poliţia din Franţa au DESTRUCTURAT o grupare de hoţi. Prejudiciul sare de 1 MILION de euro

Şase dintre persoanele percheziţionate au fost conduse la sediul IJP Botoşani pentru audieri. Suspecţii sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.