Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de persoane au fost evacuate şi circulaţia oprită în Dumbrăviţa, după ce o maşină a fisurat o magistrală de gaz

alerta

Câteva zeci de persoane au fost evacuate şi circulaţia a fost oprită, miercuri, pe o stradă din localitatea Dumbrăviţa, pe drumul dintre municipiul Timişoara şi Aeroportul Internaţional "Traian Vuia", după ce un şofer a intrat cu maşina într-o magistrală de gaz pe care a fisurat-o, existând pericol de explozie. "Fisura a fost produsă de un autoturism care a lovit o magistrală de gaz. Au fost evacuate 65 de persoane, iar la faţa locului s-a intervenit, pentru asigurarea măsurilor PSI la magistrală, cu forţe ale ISU, ale Poliţiei şi Jandarmeriei Timiş. A fost dispusă oprirea circulaţiei şi evacuarea persoanelor pe o rază de 1 km", a declarat, miercuri, presei purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Elena Megherea, conform Agerpres.

La faţa locului s-a intervenit cu doi ofiţeri ISU, trei autospeciale, o autospecială CBRN, 16 subofiţeri ISU, două autospeciale cu opt subofiţeri de la Jandarmeria Timiş, şase echipaje cu 12 agenţi de poliţie ai IPJ Timiş, echipaje Eon şi Delgaz.

După circa o oră de intervenţii, scurgerea de gaz a fost oprită de lucrătorii Eon şi Delgaz, iar în acest moment nu mai există pericol de explozie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.