Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de persoane, evacuate dintr-un bloc în care se simţea miros de gaze

pompieri mașină pompieri

Câteva zeci de persoane au fost evacuate, joi seara, dintr-un bloc de locuinţe din municipiul Piteşti în care se simţea miros de gaze, informează Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, aproximativ 30 de adulţi şi 20 de copii au fost evacuaţi din imobil.

"Pompierii au pătruns într-un apartament şi în interior au găsit o persoană de sex masculin semiconştientă. (...) Bărbatul este transportat la spital de către echipajul SMURD, iar un echipaj al SAJ a preluat o persoană de sex feminin care prezintă atac de panică şi o transportă la Spitalul de Pediatrie", au transmis reprezentanţii ISU Argeş.

Conform aceleiaşi surse, pompierii au intervenit cu o autospecială pentru stingerea incendiilor, o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat şi o autospecială de cercetare chimică biologică, radiologică şi nucleară. Salvatorii au pătruns pe fereastră în interiorul unei locuinţe de la primul etaj, unde era fum şi se simţea miros de gaze, posibil de la o oală uitată pe aparatul de gătit.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.